Delgado Zuleta Moscatel - Monteagudo

Spanien
Spanien
Jerez
 • Guía Peñin
  91 Point

Ungdommelig, sødmefuld vin med et væld af aromaer. Et ærkeeksempel på Moscatel, når den er harmonisk og helt perfekt afbalanceret.

Læs mere
 • Guía Peñin
  91 Point

Ungdommelig, sødmefuld vin med et væld af aromaer. Et ærkeeksempel på Moscatel, når den er harmonisk og helt perfekt afbalanceret.

Læs mere
  Moscatel - Monteagudo
  159
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Chokolade
  Dessert
  Italiensk mad
  Stærk krydret mad
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Pære

  Pære

  Citron

  Citron

  Mandarin

  Mandarin

  Appelsinblomst

  Appelsinblomst

  Honning

  Honning

  Druer
  Muscat

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Moscatel Monteagudo er en aromatisk, sødmefuld og harmonisk Moscatel fra sherryhuset Delgado Zuleta. Vinen er lavet på ren Moscatel, hvilket giver en sød vin, hvor den alkoholiske gæring har været minimal for at bevare druens primære aromaer. Resultatet er en ungdommelig, frisk vin med et væld af aromaer. Druerne til vinen kommer fra vinmarker beliggende nær kysten, hvor jordbunden er sandholdig og helt optimal til dyrkning af netop denne drue. I glasset er vinen mørk mahognifarvet og fremstår tæt og intens. I bouqueten dominerer de florale og frugtrige noter, der er typisk for druen. På paletten er vinen utrolig blød og sødmefuld kombineret med en livgivende syre og et snert af bitterhed. Et ærkeeksempel på Moscatel, når den er harmonisk og helt perfekt afbalanceret. Her får du en meget komplet vin, som nydes som aperitif eller ledsage en række desserter og frugttærter.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Delgado_Zuleta - High - 4_Edit.jpg
  Produceret af Delgado Zuleta
  Er der en hedvin, der for alvor har fået et comeback i de seneste år, så er det sherry. Andalusiens stolthed, der op gennem firserne led under et noget blakket ry takket være overproduktion af sød sherry af tvivlsom kvalitet. I dag betragtes den underkendte hedvin med rette som en udsøgt aperitif og en utrolig, gastronomisk velegnet vin. Det skyldes ikke mindst den høje kvalitet, som kendetegner den moderne sherryproduktion. Sherry fremstilles i det andalusiske område mellem de tre byer Jerez de la Fontera, Sanlúcar de Barrameda og El Puerto de Santa María. Området kaldes i folkemunde Sherry-trekanten. Her har en række historiske vinhuse til huse, heriblandt Delgado Zuleta, der er det ældste vineri i Marco de Jerez-regionen. Vinhuset har her siden 1744 excelleret i den dyrebare andalusiske eliksir.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt