Live direkte fra Fèlsina i Italien

Toscanas funklende stjerne
Den 22/4 kl.19:00

Vind rosé til hele sommeren: 31 lyse nætter med La Campagne

Nu kan du vinde 31 flasker af vores populære La Campagne Pinot Noir Rosé og en Kjær & Sommerfeldt champagnebowle til en samlet værdi på 4.278 kr. Det er ligegyldigt, hvilken rosévin du køber, men bare du køber den hos os i Kjær & Sommerfeldt i perioden fra den 2/4 til 30/4 - og samtidigt er tilmeldt vores nyhedsbrev, så er du automatisk med i konkurrencen. Du kan læse mere og tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

DU BEHØVER KUN ÉN ROSÉ: La Petite Laurette

Kun 69 kr. ved køb af 12 stk.
Spar42%

Live fra Umberto Cesari i Italien

Direkte fra Emilia-Romagnas berømte vinhus
Den 23/4 kl.19:00

Foråret er på vej: Find din rosé

Rosé

Netop udkommet!

ESG rapport 2023

I Kjær & Sommerfeldt har vi siden 1875 udlevet vores passion for mennesker, vin og resultater. Med det som afsæt, formulerede vi i  2021 en ambition om at blive forstærkeren af bæredygtighed på tværs af vores værdikæde, fra vinmarken til nydelse af vinen hos forbrugeren. Vi er stolte af de resultater, vi har leveret i 2023. Men vi erkender også, at vi skal strække os efter næste niveau for at nå målene. Vi ved, at indenfor bæredygtighed er gårsdagens resultater ofte utilstrækkelige i fremtiden.

Læs hele rapporten
Lær om vin

Vi er B Corp certificeret

Ordentlighed har været en del af vores DNA siden 1875, og efter vores B Corp certificering er det systematiske arbejde med at forbedre sociale og miljømæssige forhold i hele værdikæden for alvor blevet en del af vores måde at arbejde på.

Butikken er åben

Ny vinhandel & vinbar i Odense

Der er kommet liv i det gamle bankpalads, da vi nu har slået dørene op for et oplevelsesunivers med vinhandel, vinbar og smagninger for både feinschmeckeren og den nysgerrige vinnyder i den hvide historiske bygning på Fisketorvet 8 i Odense.

Læs mere
Map marker

En unik oplevelse

Besøg os i København

I 1928 flyttede Kjær & Sommerfeldt ind i de imponerende lokaler på Gammel Mønt 4. I vinhandlen har vi mere end 1.800 forskellige vine fra særligt udvalgte vinhuse i hele verden, samt et stort udvalg af spiritus. Du kan også besøge vores hyggelige vinbar og deltage i vinsmagninger i de smukke lokaler.

Oplev butikken

Vinrådgivning i særklasse

Besøg os i Aarhus

I det knap 120-år gamle Østbanepakhus på Skovvejen 2A finder du Kjær & Sommerfeldts hyggelige vinhandel i Aarhus. I butikken har vi mere end 1.700 forskellige vine fra udvalgte vinhuse over hele verden - og vi holder løbende vinsmagninger. Du finder også et stort udvalg af kvalitets spiritus. 

Oplev butikken

Udsøgt Fine wine

Se flere
FINE WINE

Vores bæredygtige strategi

Hos Kjær & Sommerfeldt har vi siden 1875 sat en ære i at være eksperter inden for vin. Passion, stolthed og viden, der rækker snart 150 år tilbage, sætter sig i sjælen og skaber en stærk personlighed. Det forpligter. Vi kan derfor ikke bare lade stå til overfor de store miljømæssige udfordringer, vi står over for. Vi må bidrage til en mere bæredygtig fremtid og tage ansvar.

 

Vin og vinoplevelser

Du finder os i 3 byer - København, Aarhus og Odense - samt her på vores webshop, hvor du kan vælge mellem mere end 1.700 nøje udvalgte vine.

I Kjær & Sommerfeldt har vi passion for vin og mennesker, så derfor afholder vi hvert år flere hundrede smagninger i vores 3 butikker, hvor vi deler vores viden om vin. Vi afholder også hver mandag Lives online, hvor du hjemme fra stuen kan se med og lære mere om de ædle druer.

I København og Odense har du mulighed for at besøge vores vinbarer.

Vi er Kongelig Hofleverandør - og da vi blev grundlagt i 1875, har vi 150 års jubilæum i 2025.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt