★★★★★

Jyllandsposten: "Testens ubetinget bedste vin"

Las Suertes fra Suertes del Marqués på Tenerife er lige kåret til testvinder i Jyllandsposten den 9. juni.

"Den smager af sit sted. Jeg kan smage den endnu. Den er, som den fremragende vinskribent John Livingstone-Learmonth ville sige det, STGT – soil to glass transfer", Niels Lillelund.

439 kr.
Las Suertes 2019

DU BEHØVER KUN ÉN ROSÉ: La Petite Laurette

Kun 69 kr. ved køb af 12 stk.
Spar42%

Populære rødvine

Se flere
RØDVIN

Besøg fra Frankrig: Champagne Masterclass

Mandag den 12/6
Se med kl.19:00
Lær om vin

Netop udkommet!

ESG-rapport 2022

148 års erfaring har lært os, at balancen mellem bevægelse, fokus og handling skaber succes, og at resultater skabes gennem stærkt samarbejde og tillidsfulde relationer. Passion er vores drivkraft og vores ambitiøse målsætning kræver en særlig indsats. Vores dedikerede og dygtige medarbejdere er forudsætningen for, at vi tør strække os efter næste niveau i 2023.

Læs vores ESG-rapport

K&S Live

Nu har du muligheden for at kombinere hygge på sofaen og spændende ny vinviden med særligt gode tilbud på mange af vores bedste vine. Følg med, når vi sender live hver uge.

En unik oplevelse

Besøg os i København

I 1928 flyttede Kjær & Sommerfeldt ind i de imponerende lokaler på Gammel Mønt 4. I vinhandlen har vi mere end 1.800 forskellige vine fra særligt udvalgte vinhuse i hele verden, samt et stort udvalg af spiritus. Du kan også besøge vores hyggelige vinbar og deltage i vinsmagninger i de smukke lokaler.

Oplev butikken

Vinrådgivning i særklasse

Besøg os i Aarhus

I det knap 120-år gamle Østbanepakhus på Skovvejen 2A finder du Kjær & Sommerfeldts hyggelige vinhandel i Aarhus. I butikken har vi mere end 1.700 forskellige vine fra udvalgte vinhuse over hele verden - og vi holder løbende vinsmagninger. Du finder også et stort udvalg af kvalitets spiritus. 

Oplev butikken

Vores bæredygtige strategi

Hos Kjær & Sommerfeldt har vi siden 1875 sat en ære i at være eksperter inden for vin. Passion, stolthed og viden, der rækker snart 150 år tilbage, sætter sig i sjælen og skaber en stærk personlighed. Det forpligter. Vi kan derfor ikke bare lade stå til overfor de store miljømæssige udfordringer, vi står over for. Vi må bidrage til en mere bæredygtig fremtid og tage ansvar.

Provence nyhed!

Oplev den 3-dobbelte guldvinder: AIX Rosé

AIX Rosé fra vinhuset Maison Saint Aix er en ærkeklassisk Provence rosé, der er elsket af trendsættere over hele verden.

Spar 37%
139 kr.
Aix Rosé 2022

Udsøgt Fine wine

Se flere
FINE WINE

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt