Vin til røget kød
Røget kød indgår ofte i charcuteriebrættet i form af spegepølser, chorizo og andet røget pålæg. Til røget kød anbefaler vi at kigge mod de krydrede rødvine, der har tilpas vægt og syre til at kunne klare de fede elementerpå tallerkenen. Gode eksempler på disse vine er Cabernet Sauvignon, Nebbiolo eller Syrah. Foretrækker du hvidvin, kan du gå efter en fyldig Viognier eller en fadpræget Aligoté. Til røgede fiskeretter som makrel, ål, hellefisk og laks, anbefaler vi at vælge sprøde bobler eller friske hvidvine.
Gå på udforskning i Kjær & Sommerfeldt brede sortiment og find den perfekte vin til din næste begivenhed.
Vin til røget kød
Røget kød indgår ofte i charcuteriebrættet i form af spegepølser, chorizo og andet røget pålæg. Til røget kød anbefaler vi at kigge mod de krydrede rødvine, der har tilpas vægt og syre til at kunne klare de fede elementerpå tallerkenen. Gode eksempler på disse vine er Cabernet Sauvignon, Nebbiolo eller Syrah. Foretrækker du hvidvin, kan du gå efter en fyldig Viognier eller en fadpræget Aligoté. Til røgede fiskeretter som makrel, ål, hellefisk og laks, anbefaler vi at vælge sprøde bobler eller friske hvidvine.
Gå på udforskning i Kjær & Sommerfeldt brede sortiment og find den perfekte vin til din næste begivenhed.
Bestem selv et prisinterval
(1)
(0)
Substance - Cabernet Sauvignon 2021
Substance Cabernet Sauvignon er en helt igennem klassisk Cabernet med imødekommende frugt og rank struktur.
Før 229 kr.
d2 Rouge 2019
Flot kompleks rødvin fra Provence, der byder på indsmigrende røde bæraromaer og underliggende krydrede nuancer.