Viña Pomal Gran Reserva 2015

Spanien
Spanien
Rioja
Alta
 • Bacchus
  2014
  2014
  Guld
 • James Suckling
  2014
  2014
  94 Point
 • Spritnyt
  2014
  2014
  92 Point

Seriøs klassisk Rioja stil, flot afrundet, smidig og lang raffineret eftersmag. Noter af røde bær, kaffe, vanille og lidt sød lakrids.

Læs mere
 • Bacchus
  2014
  2014
  Guld
 • James Suckling
  2014
  2014
  94 Point
 • Spritnyt
  2014
  2014
  92 Point

Seriøs klassisk Rioja stil, flot afrundet, smidig og lang raffineret eftersmag. Noter af røde bær, kaffe, vanille og lidt sød lakrids.

Læs mere
  Gran Reserva 2015
  299
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Kalv
  Lam
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Ost
  Tapas

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Viña Pomal udtrykker de fineste traditioner for vinmager i Rioja. På ren Tempranillo-drue repræsenterer Viña Pomal Gran Reserva klassisk veltillavet Rioja stil som bl.a. betyder 24 måneder på amerikanske egetræsfade. Med Gran Reserva status har vinen lagret tre år på flaske. Det giver den umiskendelige indbydende duft og smag af vanille og ristede kaffebønner. Det giver adstadig, flot vin med rene, intense aromaer af fin, rød frugt hvirvlet ind i tobak, trøffel og et snert af kokos. Det er tydeligt, at den lange lagring her har gjort sit til vin der er afrundet, smidig og fyldig. Lang, seriøs eftersmag, som udfolder endnu et niveau af vinen, denne gang med tørrede krydderier, igen lidt tobak, vanille og sød lakrids.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Bodeagas Bilbainas - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Bodegas Bilbaínas
  Bodegas Bilbaínas er grundlagt i 1859, hvor franskmanden Savignon Frères etablerede sig i Haro. Baggrunden for at etablere sig i Rioja var vinlusens hærgen i Frankrig. I 1901 solgte Frères sit livsværk til en gruppe entreprenører fra Bilbao. I 1997 overtog Codorníu gruppen Bilbaínas. Bodegas Bilbaínas er en af de ældste bodegaer i Rioja. Det mest prestigefyldte område i DOC klassifikationen er Rioja Alta og med sine 250 ha er Bodegas Bilbaínas blandt de største jordbesiddere. Efter Codorníu gruppen overtog huset i 1997 er der sket store investeringer, både i vinmarkerne og i de tekniske installationer, hvilket har bragt vinhuset på en mere moderne kurs. Bodegas Bilbaínas ejer 250 ha vinmarker omkring byerne Haro og Villabella i Rioja Alta.
  Fra <a href="/sog/?q=Rioja">rioja</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra rioja området i Spanien
  Rioja, Spaniens mest berømte vinområde og vel det område der for længst har sikret de spanske Tempranillo-vine en permanent plads blandt verdens mest kendte og elskede vine. Rioja ligger i den aller nordligste del af Spanien og dækker et område der er ca. 100 km. langt og ca 40 km. bredt. I Rioja er klimaet fugtigt og frodigt med hårde vintre og varme somre. Disse klimatiske forhold giver vinene deres helt egen karakter. Distriktet er opdelt i 3 områder, også repræsenterende lidt hver sin stil, nemlig Rioja Alavesa, Rioja Alta og Rioja Baja.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt