Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Smagninger

Smagninger i Aarhus
 

Vil du vide mere om vinens forunderlige verden? Uanset om du er nybegynder eller vin-connoisseur, har vi en smagning for dig.

Alle smagninger afholdes af vores dygtige vinkonsulenter, som sikrer, at du får en professionel vinoplevelse og bliver klogere på vinens forunderlige verden.

Se alle smagninger

Privat vinsmagning
 

Inviter dine kollegaer, kunder, venner eller vinklubben til en privat vinsmagning skræddersyet efter netop jeres ønsker.

Kontakt Kjær & Sommerfeldt i Aarhus på aarhus@kogs.dk hvis du ønsker at holde en privat vinsmagning i det hyggelige gamle pakhus.

Mere om private arrangementer
 

 


Har du spørgsmål?


Kontakt butikken på Skovvej 2A og hør nærmere.

Email: aarhus@kogs.dk
Telefon: +45 41107585
 

 

 Besøg det gamle pakhus
 

Kig forbi butikken på Skovvej og lad vores vinkyndige personale guide dig gennem det store udvalg. Hvad end du er på udkig efter, så står vi klar til at hjælpe dig.

Om butikken


Hold din egen vinsmagning
 

Lad det gamle pakhus danne rammerne om din næste – og helt særlige – vinoplevelse. Med en privat smagning skræddersyer vi smagning efter lige netop dine ønsker.

Om private arrangementer


Bestil online, hent i butikken
 

Når du bestiller på vores webshop, kan du vælge at afhente din ordre i vores vinhandel. Vær opmærksom på, at der går 1-2 hverdage, før din bestilling er klar til afhentning.

Information om afhentning