Vine fra Henri Giraud Champagne
Ståltankenes indtog i Champagne i slutningen af 1960’erne satte helt eller delvist en stopper for brugen af egefade i fremstillings- og lagringsprocessen. Enkelte perfektionister som Krug, Selosse og Henri Giraud forblev dog tro mod fadene, der i dag nærmest er blevet deres individuelle adelsmærker. Læs mere om vinhuset Henri Giraud Champagne.

Vine fra Henri Giraud Champagne
Ståltankenes indtog i Champagne i slutningen af 1960’erne satte helt eller delvist en stopper for brugen af egefade i fremstillings- og lagringsprocessen. Enkelte perfektionister som Krug, Selosse og Henri Giraud forblev dog tro mod fadene, der i dag nærmest er blevet deres individuelle adelsmærker. Læs mere om vinhuset Henri Giraud Champagne.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(1)
Esprit Nature - G
Sofistikeret Champagne med en fin, tilstedeværende mousse, og et fyldigt udtryk domineret af røde bær og tørrede abrikoser. Flot strukturgivende mineralitet, der løfter helhedsoplevelsen.
Læs mereFør 699 kr.
Esprit Nature - G - Gavekarton
Sofistikeret Champagne med en fin, tilstedeværende mousse, og et fyldigt udtryk domineret af røde bær og tørrede abrikoser. Flot strukturgivende mineralitet, der løfter helhedsoplevelsen.
Læs mereArgonne - Grand Cru - Magnum 2004
Champagne-håndværk af den fornemste og mest eftertragtede slags. Ekstremt koncentreret og kompleks med en sjælden eksotisk dybde i både bouquet og smag.
Læs mereFût de Chêne - Grand Cru 2000
Henri Girauds mesterlige MV har reminiscenser mod de allerstørste Champagner. Der er sarte oxidative undertoner, og en lidt mere udtalt citrussyre.
Læs mereDame-Jane Rosé
Frisk og blød, med en frugt, der forenes mesterligt med en kalkagtig Aÿ-mineralitet, fint afstemte egenoter, og en afdæmpet og velintegreret mousse.
Læs mereRatafia Champenois VE
Noter af kirsebær, ristede krydderier, mandler, Maraschino likør, chokolade, appelsinskal, abrikoser, kanel og rancio-påmindelser. En flot kompleks og Fyldig hedvin, med en næsten cremet tekstur.
Læs mereFût de Chêne - MV19 - Grand Cru MV
Henri Girauds mesterlige MV har reminiscenser mod de allerstørste Champagner. Der er sarte oxidative undertoner, og en lidt mere udtalt citrussyre.
Læs mereEsprit Nature - G - Magnum
Sofistikeret Champagne med en fin, tilstedeværende mousse, og et fyldigt udtryk domineret af røde bær og tørrede abrikoser. Flot strukturgivende mineralitet, der løfter helhedsoplevelsen.
Læs mereFût de Chêne - MV18 - Grand Cru - Magnum MV
Henri Girauds mesterlige MV har reminiscenser mod de allerstørste Champagner. Der er sarte oxidative undertoner, og en lidt mere udtalt citrussyre.
Læs mereRatafia Champenois VE MV
Noter af kirsebær, ristede krydderier, mandler, Maraschino likør, chokolade, appelsinskal, abrikoser, kanel og rancio-påmindelser. En flot kompleks og Fyldig hedvin, med en næsten cremet tekstur.
Læs mereCuvée PR 90-20
Sjælden cuvée fra Henri Giraud udelukkende baseret på vin fra gamle Solera fra den kolde kælder i Aÿ
Argonne - Grand Cru 2016
Champagne-håndværk af den fornemste og mest eftertragtede slags. Ekstremt koncentreret og kompleks med en sjælden eksotisk dybde i både bouquet og smag.
Læs mereEsprit Nature - G - Halvflaske
Sofistikeret Champagne med en fin, tilstedeværende mousse, og et fyldigt udtryk domineret af røde bær og tørrede abrikoser. Flot strukturgivende mineralitet, der løfter helhedsoplevelsen.
Læs mereArgonne - Grand Cru - Magnum 2011
Champagne-håndværk af den fornemste og mest eftertragtede slags. Ekstremt koncentreret og kompleks med en sjælden eksotisk dybde i både bouquet og smag.
Læs mereHommage au Pinot Noir - Magnum
Majestætisk Champagne med delikat elegance, yndefuld som en balletdanser, men samtidig kompleks og dyb med umiskendelige Pinot Noir-påmindelser.
Læs mereHommage au Pinot Noir
Majestætisk Champagne med delikat elegance, yndefuld som en balletdanser, men samtidig kompleks og dyb med umiskendelige Pinot Noir-påmindelser.
Læs mereBlanc de Craie
En charmerende Champagne med kridt- og eksotiske påmindelser. Udvikler sig imponerende i glasset, og afslører lag på lag af duft- og smagsindtryk.
Læs mere