Vine lavet på Corvina
Corvina er en af druerne bag de berømte Amarone-vine
Vine lavet på Corvina
Corvina er en af druerne bag de berømte Amarone-vine
Bestem selv et prisinterval
(2)
(4)
Valpolicella 2021
Afrundet, let og blød rødvin med masser af frisk frugt fra den kendte Amarone-producent Tommasi. Flot bouquet af røde bær som ribs og hindbær og fantastisk velsmagende.
Læs mereFør 139 kr.
Amarone della Valpolicella - Il Sestante 2018
Fyldig, autentisk, sofistikeret enkeltmarks-Amarone fra legendariske Tommasi. Ægte Amarone, som vinen oprindeligt blev fremstillet i 1950'erne.
Læs mereFør 379 kr.
Ripasso Valpolicella Classico Superiore 2019
Skøn, klassisk Ripasso. Fyldig, moden og varm i smagen med duft af kirsebærsten og et lifligt strejf af mandel i eftersmagen.
Læs mereAmarone della Valpolicella Classico 2018
Zenatos Amarone har en fabelagtig intensitet, nuancerigdom og dybde. Sorte kirsebær og blommer, chokolade, tobak, læder og kanel er nogle af de fremtrædende elementer. Vinen udgør næsten et måltid i sig selv, men kan snildt ledsage selv den kraftigste kødret.
Læs mereAppassimento - Arele 2018
Dyb intens Appassimento med rubinrød farve og frugtagtig bouquet og et strejf af sort peber fra det verdenskendte Amarone-hus Tommasi.
Læs mereRosso - Graticcio - Appassionato 2020
Intens, frugtrig og flot Appassimento-vin med skøn krydret duft og smag. Fyldig og frugtrig klassisk italiensk rødvin fra det ikoniske vinhus, Tommasi.
Læs mereAppassimento 2020
Blød og rund rødvin lavet på Appassimento-metoden. En fantastisk fyldig vin med tydelige smagsnoter af kirsebær, blommer og mørke frugter.
Læs mereAmarone della Valpolicella 2014
Elegant, intens, kompleks og fløjlsblød Amarone med modne blommer, krydderier og tørret frugt. Smagen ligger behageligt i den tørre ende af smagsspektret.
Læs mereAmarone della Valpolicella 2013
Absolut ikon-vin fra kultproducenten Dal Forno. Intens, kompleks, aromatisk, struktureret vin med noter af varm moden frugt, trøffel, tobak og læder.
Læs mereFør 2.655 kr.
Amarone della Valpolicella 2012
Absolut ikon-vin fra kultproducenten Dal Forno. Intens, kompleks, aromatisk, struktureret vin med noter af varm moden frugt, trøffel, tobak og læder.
Læs mereFør 2.649 kr.
Amarone Riserva della Valpolicella Classico co, DOC 2010
Eminent, tør og velstruktureret Amarone med flotte duftnoter af sød tobak, kaffe, mynte, og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret med smuk finish.
Læs mereFør 2.495 kr.
Ripasso Superiore - Ripassa 2018
En vin med det bedste fra begge verdener: Valpolicellaens intense kirsebærnoter og ranke struktur og Amaronens intensitet, dybde, blomme og krydderi.
Læs mereFør 275 kr.
Amarone della Valpolicella Classico - Ca' Florian Riserva 2013
Enestående rødvin med enorm Amarone-personlighed, stor, kompleksitet og elegance med smagsdybder af sort frugt. Dyb, intens, voluminøs med silkebløde tanniner og lang eftersmag.
Læs mereBardolino 2021
Indsmidrende Veneto-klassiker med saftig smag og delikate nuancer af kirsebær og viol. Bardolino bør nydes afkølet for en delikat og dejlig smagoplevelse.
Læs mereRipasso Valpolicella Classico Superiore - Magnum 2018
Skøn, klassisk Ripasso. Fyldig, moden og varm i smagen med duft af kirsebærsten og et lifligt strejf af mandel i eftersmagen.
Læs mereValpolicella Ripasso 2018
Moden, koncentreret og fantastisk blød Ripasso. Elegant vin med aromaer af mørk chokolade og ristede nødder.
Recioto Classico 2013
Koncentreret dessertvin, med krydrede noter, mørke kirsebær, svesker og blommer, men holdt fint tøjlet og afbalanceret af fløjlsbløde tanniner.
Læs mereBardolino Chiaretto 2022
Rosé fra Gardasøens østlige bred. Indbydende og forfriskende vin med noter hindbær og solbær. Kan matche de fleste forretter samt lyst kød.
Læs mereValpolicella 2019
Liflig og indsmigrende med aromaer af røde frugter og diskrete krydderier. Smagen er tør og slank og domineres af de klassiske kirsebærpåmindelser.
Læs mereRipasso Valpolicella Classico Superiore - Halvflaske 2019
Skøn, klassisk Ripasso. Fyldig, moden og varm i smagen med duft af kirsebærsten og et lifligt strejf af mandel i eftersmagen.
Læs mere