Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Barbera - Prinsen af Piemonte?

Barbera - Prinsen af Piemonte?


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 4. september 2020
Kl. 17:00 - 19:00
349,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Smagningen er desværre aflyst.
 

Piemonte betyder ”for foden af bjerget”, og det må siges at passe perfekt til regionen, der bl.a. huser 'kongernes vin'. Med vinmarker, hasselnødtræer og de fantastiske Alper i baggrunden så langt øjet rækker, for ikke at glemme de fantastiske trøfler, viser Piemonte virkelig sit sande jeg frem. Torino er hovedstad for regionen, mens de mindre og hyggelige byer Asti og Alba huser nogle af de mest spændende druesorter, marker og producenter. 

Barbera har altid stået lidt i skyggen af "kongernes vin" – Barolo – når man snakker om vin fra Piemonte. Det kan ganske vist være svært at finde ret meget, der er bedre end en flot og vellavet Barolo, men der er virkelig sket interessante ting med druen Barbera de sidste 10-15 år. Vellavede vine på Barbera kan til tider matche kvaliteten af en Nebbiolo-vin i samme prisleje, specielt efter at flere og flere producenter for alvor har taget sorten til sig – og ikke mindst håndhøster og giver druen fadlagring. 

Aftenens program byder på 4 spændende producenter, hvor vi kigger og smager på Barbera i vidt forskellige niveauer og stilarter.

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail. Smagningen vil foregå på dansk.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
fredag, 4. september 2020
Kl. 17:00 - 19:00
349,-