Book en smagning ud af huset

Ønsker I at afholde et inspirerende og velsmagende virksomhedsarrangement på jeres egen adresse? Så kommer vores vinkonsulenter gerne ud og giver jer en skræddersyet vinsmagning.

Kontakt os og hør mere:

København og omegn - Rebecka Axelsson

Aarhus og omegn - Butikken i Aarhus

Se planlagte smagninger

Sådan foregår en vinsmagning hos jer

Tema: Det er jeres vinsmagning, så du kan naturligvis selv fastsætte temaet. Lad dig inspirere af vores mange planlagte smagninger eller se en række af vores populære smagninger nedenfor.

Antal personer: Vi tilbyder vinsmagninger ude af huset for minimum 20 deltagende gæster, men vi har også gode erfaringer med at afholde smagninger for større grupper.

Underviser: Alle smagninger afholdes af vores dygtige vinkonsulenter, som sikrer, at du får en professionel vinoplevelse og bliver klogere på vinens forunderlige verden.

Praktisk: Vi sørger for at levere vinen rettidigt til jeres adresse. I sørger for vinglas, spytspande og godt humør.

Inspiration til vinsmagninger

Italien Rundt

Italiensk vin er mere populært end nogensinde. He smager vi de meget forskellige vine fra de mest kendte område lige fra Piemonte til Sicilien.

Læs mere om denne smagning

Kend din Pinot Noir

Den følsomme, vanskelige, og absolut vidunderlige drue. Pinot Noir. På mange måder vor tids modedrue, og alligevel også druen bag nogen af verdens største klassiske vine fra Bourgogne. En ”evergreen”...

Læs mere om denne smagning

Bourgogne med Maison Louis Jadot

Boorgogne er et af de mest populære men også mest komplicerede vinområder. Denne aften oplever vi Bourgogne gennem vine fra en af områdets mest respektable producenter:  Maison Louis Jadot.

Læs mere om denne smagning

Blindsmagning

Til denne smagning giver vi dig nogle værktøjer til hvordan du kan kende din drue i glasset og blive klogere på hvordan man egentlig blindsmager.

Læs mere om denne smagning

Europa vs. oversøisk

En af vores mest populære smagninger. Vi sammenligner de klassiske, europæiske vine op mod moderne “new world wines” på samme druer.

Læs mere om denne smagning

Bobler

Bobler er ikke bare bobler. De kan være små, fine, grove, majestætiske, cremede, voldsomme i både tørre og søde mousserende vine.

Læs mere om denne smagning

Rosé Whispering Angel

Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret, og det havde nok ikke været tilfældet, hvis det ikke var for rosépioneren Sacha Lichine.

Læs mere om denne smagning

Grundskole

Få basisredskaberne til at forstå og skelne mellem forskellige druer i hvidvin og rødvin. Når du har det, er du godt klædt på til at undgå fejlkøb og dårlige vinoplevelser.

Læs mere om denne smagning

Shiraz / Syrah

Vinene som produceres, varierer enormt efter land og klima. Oplev druens mangfoldighed og hvordan den udtrykker sig i det sydfranske i forhold til Australien og Washington State.

Læs mere om denne smagning

Champagne

"I drink Champagne when I’m happy and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I’m not hungry and drink it when I am. Otherwise, I never touch it -- unless I’m thirsty.” - Lily Bollinger House of Bollinger Champagne.

Læs mere om denne smagning

"Born in the USA"

Til denne smagning bevæger vi os op ad vestkysten i USA. Fra Californiens varme dale, til Oregons frodige bakker til sidst at ende ved grænsen til Canada med Washington State.

Læs mere om denne smagning

Portvin

Vi hylder portvinen med denne smagning, hvor du kan blive klogere på historien bag portvin. Vi gennemgår de klassiske typer og så smager på verdens bedste LBV.

Læs mere om denne smagning

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt