Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Rundt om tysk Riesling

Rundt om tysk Riesling


Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 29. august 2019
Kl. 17:00 - 19:00
325,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

En af verdens fineste druesorter, Riesling, også kendt som kongedruen i Alsace og Tyskland, klarer sig også rigtigt godt i Australien og Washington State. På grund af det høje, friske syreniveau kan Riesling drikkes ung som en forfriskende aperitif, men syren gør også, at vinen i den rigtige kvalitet kan lagre i flere årtier.

Hvor end den produceres, er Riesling-vin kendetegnet ved en kraftig, skarp aroma, der kan beskrives som skiftevis blomster, stål, honning og mineraler fra de enkelte vinmarker. Vinen er derfor velegnet til masser af retter med fisk eller lyst kød samt til fede ost.

Denne aften hylder vi denne skønne drue og smager os igennem 8 forskellige tyske vine fra forskellige områder, med forskellige sødmegrader og imellem er der et par rigtig flotte enkeltmarksvine. 

Aftenens tyske program: 

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts vinforretning på Skovvejen og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C
torsdag, 29. august 2019
Kl. 17:00 - 19:00
325,-