Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Rundt i Sancerre med Henri Bourgeois

Rundt i Sancerre med Henri Bourgeois


Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 6. juni 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-
Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger

Sancerre har altid haft ry for sprøde, stringente og mineralske vine. Trods for at områdets totale areal er tredoblet over de sidste 40-50 år, holder vinene fra Sancerre stadig et meget højt niveau. Dette er landet hvor Sauvignon Blanc-vine, overskygger den ellers så populære Pinot Noir - som ellers leverer nogle store vine i dette maritime klima.

Denne aften tager vi rundt i Sancerre, og smager på noget af det bedste vin, som området kan tilbyde. Henri Bourgeois har igennem 10 generationer lavet vin i Loire, og efter at have solgt sine markbesiddelser i de lavtliggende dale i 50’erne, for at søge højere beliggende skråninger - fik man nogle af de bedst beliggende marker, med den helt rigtige eksponering. Vingården drives i dag af tre sønner, hvor den fjerde søn, Jean-Marc er gået kokkevejen - og efter flere succesfulde kokkeophold i Paris, driver han i dag familiens hotel, bistro og gourmetrestaurant - Les Monts Damnés.

Denne aften skal vi smage følgende vine: 

Smagningen foregår i vores smukke lokaler i Kjær & Sommerfeldts historiske vinforretning på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent. 

NB. Smagningen vil foregå på dansk.

Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. Billetten kan ikke refunderes/byttes.

Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt via mail.

Arrangementet er afholdt
Se kommende smagninger
Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
torsdag, 6. juni 2019
Kl. 17:00 - 19:00
499,-