Vinsmagning i Aarhus

Vil du vide mere om vinens forunderlige verden?
Uanset om du er nybegynder eller vin-connoisseur, har vi en smagning for dig.

Har du spørgsmål til vores smagninger?

Kontakt butikken i Aarhus og hør nærmere.

Se smagninger i Aarhus

Smagninger i Aarhus

Vil du vide mere om vinens forunderlige verden? Uanset om du er nybegynder eller vin-connoisseur, har vi en smagning for dig.

Alle smagninger afholdes af vores dygtige vinkonsulenter, som sikrer, at du får en professionel vinoplevelse og bliver klogere på vinens forunderlige verden.

Smagningerne afholdes i det hyggelige pakhus på Aarhus havn, hvor du også finder vores vinhandel. Du kan også deltage i vinsmagninger i København eller købe en online vinsmagning.

Privat vinsmagning

Invitér dine kollegaer, kunder, venner eller vinklubben til en privat vinsmagning skræddersyet efter netop jeres ønsker.

Kontakt Kjær & Sommerfeldt i Aarhus på aarhus@kogs.dk hvis du ønsker at holde en privat vinsmagning i det hyggelige gamle pakhus.

Inspiration til smagninger

Italien Rundt

Italiensk vin er mere populært end nogensinde. He smager vi de meget forskellige vine fra de mest kendte område lige fra Piemonte til Sicilien.

Læs mere om denne smagning

Kend din Pinot Noir

Den følsomme, vanskelige, og absolut vidunderlige drue. Pinot Noir. På mange måder vor tids modedrue, og alligevel også druen bag nogen af verdens største klassiske vine fra Bourgogne. En ”evergreen”...

Læs mere om denne smagning

Bourgogne Maison Louis Jadot

Med Bourgognes mangfoldighed og komplicerede sammensætning in mente, kan en seriøs og respekteret producent vise sig at være nøglen, der får vinelskerens øjne op for denne fantastiske region.?

Læs mere om denne smagning

Blindsmagning

Til denne smagning giver vi dig nogle værktøjer til hvordan du kan kende din drue i glasset og blive klogere på hvordan man egentlig blindsmager.

Læs mere om denne smagning

Europa vs. oversøisk

En af vores mest populære smagninger. Vi sammenligner de klassiske, europæiske vine op mod moderne “new world wines” på samme druer.

Læs mere om denne smagning

Bobler

Bobler er ikke bare bobler. De kan være små, fine, grove, majestætiske, cremede, voldsomme i både tørre og søde mousserende vine.

Læs mere om denne smagning

Rosé Whispering Angel

Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret, og det havde nok ikke været tilfældet, hvis det ikke var for rosépioneren Sacha Lichine.

Læs mere om denne smagning

Grundskole

Få basisredskaberne til at forstå og skelne mellem forskellige druer i hvidvin og rødvin. Når du har det, er du godt klædt på til at undgå fejlkøb og dårlige vinoplevelser næste gang du skal vælge vin.

Læs mere om denne smagning

Shiraz / Syrah

Vinene som produceres, varierer enormt efter land og klima. Oplev druens mangfoldighed og hvordan den udtrykker sig i det sydfranske i forhold til Australien og Washington State.

Læs mere om denne smagning

Champagne

Når der skal være fest og glæde, skal der Champagne i glasset. Men hvorfor nøjes med at nyde boblevandet når der er fest. Smag nogle af de klassiske champagner.

Læs mere om denne smagning

"Born in the USA"

Til denne smagning bevæger vi os op ad vestkysten i USA. Fra Californiens varme dale, til Oregons frodige bakker til sidst at ende ved grænsen til Canada med Washington State.

Læs mere om denne smagning

Portvin

Vi hylder portvinen med denne smagning, hvor du kan blive klogere på historien bag portvin. Vi gennemgår de klassiske typer og så smager på verdens bedste LBV.

Læs mere om denne smagning
Oplev butikken i Aarhus

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt