Indkøbskurv
Kurven er tom

Nohrlund

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste spiritusser, rene, friske råvarer, og kompromisløs kvalitet.
Enhver variant af Nohrlund er formet gennem originale opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. En helt ny oplevelse af, hvad en cocktail også kan være. Nohrlund hylder nemlig cocktailetiketten, hvor den dybe indsigt i den perfekte sammensætning af naturlige ingredienser går forud for syntetiske substitutter. Det betyder; ingen tilsætningsstoffer, en nænsom forarbejdning af alle råvarer, og en efterbehandling, hvor alle smagsnuancer bibeholdes.
Med Nohrlund er der skabt et rum, hvor cocktailen kan holde fast i sine essentielle dyder, men i højere grad er i stand til at nå bredt ud til sit kvalitetsbevidste publikum.

BAG NOHRLUND
Anders Houmann og Søren Aamand grundlagde NOHRLUND på baggrund af mere end 8 års erfaring som bartendere. Igennem tiden har det altid været Anders og Sørens højeste prioritet, at kvaliteten på cocktailsene var helt i top, og dette grundprincip tog de med sig over i NOHRLUND.

DOBBELT GULD & SØLVVINDER VED SAN FRANSISCO SPIRITS COMPETITION
Deres erfaring og sans for kvalitet og smag gav hurtigt pote - blot tre måneder efter lanceringen af deres Cocktails vandt de to guldmedaljer og en sølvmedalje ved den årlige San Fransisco Spirits Competetion i 2015.

ØKOLOGISK
Alle Norhlunds cocktails er økologiske.

Galleri